Korting zonvakantie Istanbul ⛱️ Orka Royal

Prijs (per persoon)€513,-€684,- -25%
Vertrek opDonderdag 13 april 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Turkije »  Istanbul »  Istanbul
VervoerInclusief vlucht en transfer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope zonvakantie Turkije ☀ 8 Dagen logies ontbijt in Orka Royal, Istanbul ☀ Inclusief vlucht en transfer ☀ € 513,-  (per persoon) ☀ Verblijf in 4 sterren hotel ☀ Korting zonvakantie Istanbul - Turkije met vertrek op donderdag 13 april 2023 ☀ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Orka Royal

8 daagse vliegvakantie naar Orka Royal in istanbul, turkije. Wil jij na een dag cultuur snuiven in de overweldigende stad Istanbul heerlijk ontspannen in een zwembad op een dakterras met een geweldig uitzicht? Dan is de keuze snel gemaakt, hotel Orka Royal, modern en eigentijds! Dit goed beoordeelde hotel heeft een centrale ligging in Sirkeci, een wijk in het historische gedeelte van deze wereldstad!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 13 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-09-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!