menu

Last minute acties zomervakantie & bouwvak 2018


Last minute acties zomervakantie & bouwvak 2018

De vakanties staan weer voor de deur. Nog enkele weken en je kunt weer gaan genieten van een wel verdiende vakantie. Reisaanbieders als Sunweb, TUI, D-Reizen, Vakantiediscounter, Corendon  en Prijsvrij springen hier op in, door in deze periode met veel kortingsacties te komen, zoals de Last Minute Sales van Sunweb. Boek nu een vakantie naar één van de vele populaire vakantiebestemmingen en krijg een hoge korting op je last minute vakantie.

Bekijk Last Minute Sale Sunweb

Vakantieaanbiedingen Bouwvak 2018

Dit jaar is de regio Zuid het eerst aan de beurt met de bouwvak. Deze duurt van 23 juli tot en met 10 augustus. De scholen in het zuiden hebben vakantie van 7 juli tot en met 19 augustus. In regio Midden loopt de bouwvak van 30 juli tot en met 17 augustus. De kinderen hebben hier vrij, van 14 juli tot en met 26 augustus. Region Noord is in 2018 het laatste met de bouwvak. Deze duurt hier van 6 augustus tot en met 24 augustus en de kinderen hebben hun zomer vakantie van 21 juli tot en met 2 september.

In deze vakantie perioden zijn er vele aanbiedingen te vinden, naar de mooiste vakantiebestemmingen, in het Middellandse Zeegebied, de Caribbean, Afrika en natuurlijk Azië. Of je nu op zoek bent naar een familievakantie, jongerenvakantie, of gewoon een lekkere rustige strandvakantie, bij de volgende reisaanbieders vind je voor de zomervakantieperiode de goedkoopste aanbiedingen naar jouw favoriete vakantiebestemming.

TUI Vakantie Discounter Sunweb D-Reizen Corendon Prijsvrij

Update: donderdag, 26 juli 2018
Willem
240
Gepubliceerd op maandag, 25 juni 2018

Reviews Last minute acties zomervakantie & bouwvak 2018

(0 beoordelingen)