Naar de zon met Corendon vanaf € 189,-


Naar de zon met Corendon vanaf € 189,-

Laagste prijs garantie vakantie tijdens de zomer 2018! Wie van zon, zee en strand geniet, boekt een zonvakantie bij Corendon. Ook in de zomervakantie 2018 heeft Corendon een uitgebreid aanbod van de mooiste en meest populaire zonvakantie bestemmingen én... met de laagste prijsgarantie vakantie bent u verzekerd van de goedkoopste zonvakantie naar de zon met Corendon!

Klik hier voor de zomer vakantie aanbiedingen

Last Minute Zonvakantie Mallorca vanaf 199,-

Al jaren zijn de badplaatsen aan de kustregio’s van de Portugese Algarve, de Spaanse Costa’s, de Griekse eilanden en de Turkse Rivièra populair bij de Nederlandse toeristen. Het is dan ook niet vreemd, dat Corendon hier een uitgebreid aanbod in heeft. Kies een accommodatie in uw favoriete badplaats in uw favoriete vakantieland, Corendon heeft de keuze uit honderden hotels en resorts in de Populaire vakantielanden. En tijdens de zomerperiode, welke tot eind oktober loopt, kunt u gebruik maken van fantastische aanbiedingen. Zo vliegt u al naar Mallorca vanaf € 199,-!

Goedkope vakantie Turkije Goedkope vakantie Portugal Goedkope vakantie Spanje Goedkope vakantie Griekenland

Goedkope zonvakantie Macedonië vanaf 189.-

Niet alleen in de populaire vakantielanden Portugal, Spanje, Griekenland en Turkije heeft Corendon aanbiedingen naar de mooiste hotels en resorts, ook in de vele andere landen rondom de Middellandse zee zijn er prachtige vakantie aanbiedingen. Het Meer van Ohrid in Macedonië is een populaire bestemming, evenals het kustgebied van Italië, Sicilië, Cyprus of Tunesië. Een vakantie naar Macedonië, is al mogelijk vanaf € 189,-!

Goedkope vakantie Italië Goedkope vakantie Cyprus Goedkope vakantie Macedonië

Goedkope zonvakantie Sunny Beach vanaf € 229,-

Ook het Bulgaarse Sunny Beach, aan de Zwarte Zee is een populaire bestemming, met name bij jongeren. Vakanties naar deze regio zijn goedkoop en ook de lokale kosten zijn hier laag. Een vakantie naar Sunny Beach begint vanaf zo’n € 229,-! Aan de Rode Zee, heeft Egypte prachtige resorts en hotels. Hurghada is hier de meest populaire badplaats, wilt u een andersoortige zonvakantie naar Egypte, dan boekt u een Nijl cruise vanaf Luxor. Een zonvakantie Egypte begint vanaf € 449,-!

Goedkope vakantie Bulgarije Goedkope vakantie Egypte

Goedkope zonvakantie Caribbean vanaf € 599,-

Voor hen die liever iets verder van huis gaan, heeft Corendon ook prachtige aanbiedingen naar het Caribisch gebied, Azië en het Midden Oosten. Bij bestemmingen als Dubai en Abu Dhabi, denkt men al gauw aan onmetelijke luxe en hoge prijzen, toch beginnen vakanties naar deze bestemmingen al vanaf € 437,-. Ook vakanties naar prachtige bestemmingen in Azië, zoals Bali, Thailand of Sri Lanka beginnen al vanaf € 704,-! Ook Aruba, Bonaire en Curaçao zitten in het aanbiedingen pakket van Corendon. Een vakantie naar de Caribbean boekt u bij Corendon al vanaf € 599,-

Goedkope vakantie Bali Goedkope vakantie Midden Oosten Goedkope vakantie Aruba Goedkope vakantie Curaçao

Update: zondag, 30 juli 2017
Willem
562
Gepubliceerd op vrijdag, 14 juli 2017

Reviews Naar de zon met Corendon vanaf € 189,-

(0 beoordelingen)