Een onvergetelijke zomervakantie in Oostenrijk


Een onvergetelijke zomervakantie in Oostenrijk

Bij een vakantie in Oostenrijk denkt men al gauw aan de wintersport, die zeker de moeite waard is........maar Oostenrijk heeft veel meer te bieden. Denkt u hierbij aan een fantastische zomervakantie in Oostenrijk. De basisingrediënten zijn hetzelfde, alleen het weertype verschilt behoorlijk. De zomers kunnen behoorlijk warm zijn in bepaalde gebieden.

De basisingrediënten zijn bijvoorbeeld natuur, professionele gastvrijheid, lekker eten en drinken, goed geregelde voorzieningen voor sportieve activiteiten. Op deze manier krijgt u waar voor uw geld en dat wil toch iedereen?

Het natuurlijke landschap

De natuurlijke omgeving biedt fantastische mogelijkheden. Een zomervakantie in het Oostenrijkse Karinthië is voor velen nog een onbekende bestemming. U ontdekt hier de warmste en grootste meren van het land. Deze bieden verkoeling tijdens de warme zomerdagen en mogelijkheden voor watersport en zwemmen zijn plezierig en goed geregeld. Locaties bij het Millstatter meer zijn meer toeristisch met terrasjes, winkels en vermaakt. Liefhebbers van rust en eenvoudg zullen zich meer thuis voelen aan het Längmeer. Het is maar net waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Actief genieten

De Oostenrijkse bergen zijn in de zomer een paradijs voor avontuurlijke wandelaars, de routes voor beginners en gevorderden zult u in alle soorten en maten aantreffen op internet. En wat dacht u van de rust en romantiek tijdens een rustige wandeling terwijl u stuit op een van de vele bergweides? Ook activiteiten als abseilen, klimmen, meerdaagse trektocht maken of canyoning komt u in ruime mate tegen in deze zelfde bergen. De bergen van Tirol roepen al snel gevoelens op van romantiek, gezellige familievakanties en jodelen in de natuur.
De steden Wenen en Innsbrück zijn twee prachtige voorbeelden van Oostenrijkse cultuur en historie. Hier kunt u lekker rondwandelen, winkelen en een terrasje pakken. Als u de stad uitrijdt, begint bijna direct weer het natuurlijke landschap met bijna altijd de indrukwekkend bergen op de achtergrond. Neem dit van mij aan, een vakantie in Oostenrijk is zomer ( en winter ) een onvergetelijke vakantie ervaring.

Voor meer reistips kijk op: Reistips.org

Update: woensdag, 21 juni 2017
Casper
1193
Gepubliceerd op maandag, 10 augustus 2015

Reviews Een onvergetelijke zomervakantie in Oostenrijk

(0 beoordelingen)