menu

Voorbereiding

Zonvakantie voorbereiding. De leukste vakantie-weetjes en tips en tricks. Voor een goed verzorgde zonvakantie zonder zorgen.

12 juli 2018
Willem
122

Onbezorgd op vakantie zonder na te denken over je internetkosten? In deze populaire vakantielanden zit je goed! Vakantie is ontspannen, plezier hebben, muziek en filmpjes streamen, foto’s en filmpjes maken en deze met je familie in Nederland delen. Je kunt nu gebruik maken van internet in het buitenland, zonder dat je gebonden bent aan de WiFi van je hotel, appartement of camping.  

21 juni 2017
Emiel
2068

U gaat met het vliegtuig op zon vakantie. Maar u gaat wel met eigen vervoer naar de luchthaven. Voordelig parkeren Schiphol is geen probleem.

Goedkoop lang parkeren Schiphol

Wanneer u met het vliegtuig op vakantie gaat, dan wilt u natuurlijk geen hoge kosten voor lang parkeren bij Schiphol. Goedkoop parkeren Schiphol is online zo geregeld. U kunt ervoor kiezen vlakbij de luchthaven te parkeren en dat al vanaf € 5,- per dag!

Valet Parkeren Schiphol

8 september 2016
Emiel
2166

Niet het leukste om mee bezig te zijn, maar het is wel verstandig. Een verzekering heeft u snel en voordelig geregeld. Ook voor een weekendje weg naar de zon.

Kortlopende- of doorlopende reisverzekering

Je hoopt natuurlijk het nooit nodig te zijn, maar het is altijd verstandig er één af te sluiten. Een reisverzekering of doorlopende reisverzekering. Een vervelende gebeurtenis heeft altijd een negatieve invloed op uw vakantieplezier. Of het nu om een gestolen fotocamera gaat of een ziekenhuisopname in het buitenland. Vaak wordt de schade niet geclaimd. Wanneer u altijd een schadeformulier invult, dan weet u snel of uw schade vergoed wordt. Regel een goedkope reisverzekering direct online!

26 juli 2018
Emiel
2567

Heeft u al een vakantie bestemming gekozen? Niet alle zonvakantie last minutes zijn inclusief vliegreis. Regel snel en voordelig een vliegticket.

Goedkope last minute vliegtickets

Op zoek naar goedkope vliegtickets? Bij TIX, Cheaptickets en eBookers boek je snel en gemakkelijk de goedkoopste vliegtickets online. Je kunt de tickets gemakkelijk vergelijken in een duidelijk overzicht. Zo ben je zeker van de goedkoopste vliegtickets voor jouw last minute reis naar de zon. Je hoeft alleen maar een uitgangsdatum aan te geven naar jouw bestemming. WTC vergelijkt direct alle beschikbare last minute vliegtickets van alle vliegmaatschappijen. Selecteer jouw vliegticket op prijs, vertrektijd of vliegmaatschappij en binnen enkele minuten heb je jouw stoel in het vliegtuig gereserveerd! Het ticket heb je binnen vijf minuten daarop ontvangen in jouw mailbox. Zo kan jij ook eenvoudig goedkoop vliegen!

15 juni 2017
Emiel
2149

Zon, zee en strand? Dan wil je natuurlijk wel in modieuze beach kleding voor de dag. Vergeet ook niet al je mooie momenten vast te leggen met een goede camera.

Ik ga op vakantie en ik neem mee... 

Voor een zonvakantie heb je natuurlijk niet veel uitrusting nodig. Met badkleding, een zonnebril, zonnebrandcrème en een goede fotocamera kom je al een heel eind. Bekijk onze handige vakantie-checklist voor een volledig overzicht van wat je mee moet nemen op een zonvakantie reis. Er zijn altijd dingen waar je even niet aan had gedacht.

8 september 2016
Emiel
1880

Voor u op zonvakantie gaat, is het belangrijk uw vakantie goed voor te bereiden. U weet waar u naar toe gaat, u weet ook hoe u naar uw bestemming toe gaat. Gebruik voor alles wat u mee wilt nemen op uw vakantie een vakantie-checklist. Zo vergeet u niets mee te nemen.

Voorkom onaangename verrassingen

Een goede vakantie voorbereiding is belangrijk. Er zijn voldoende zaken om rekening mee te houden wanneer u op vakantie naar de zon gaat. Zoals: Reisdocumenten, vaccinaties, vervoer van en naar het vliegveld, bagage, zon-bescherming en regelgeving in het buitenland (rijbewijs en verkeersregels).