Zonvakantie Voorbereiding


Zonvakantie Voorbereiding

Voor u op zonvakantie gaat, is het belangrijk uw vakantie goed voor te bereiden. U weet waar u naar toe gaat, u weet ook hoe u naar uw bestemming toe gaat. Gebruik voor alles wat u mee wilt nemen op uw vakantie een vakantie-checklist. Zo vergeet u niets mee te nemen.

Voorkom onaangename verrassingen

Een goede vakantie voorbereiding is belangrijk. Er zijn voldoende zaken om rekening mee te houden wanneer u op vakantie naar de zon gaat. Zoals: Reisdocumenten, vaccinaties, vervoer van en naar het vliegveld, bagage, zon-bescherming en regelgeving in het buitenland (rijbewijs en verkeersregels).

Reisverzekering afsluiten

Vergeet niet uw reisverzekering af te sluiten. Voor sommige bestemmingen (zoals Dubai) is dit zelfs verplicht!

Plan uw transfer naar en van het vliegveld

Vertrek op tijd, reserveer uw parkeerplaats op Schiphol en weet welke terminal u moet zijn voor uw vlucht. Houdt hiermee rekening, wanneer u uw reis voorbereid.

Is uw zomeruitrusting compleet?

Voor zon, zee en strand wilt u natuurlijk wel goed voor de dag komen. Uw zomeruitrusting kunt u vanuit uw luie stoel online uitzoeken. Denk aan de nieuwst badmode, zonnebrillen, maar misschien ook een nieuwe fotocamera!

Ga fit en uitgerust op reis

Vliegreizen naar vakantiebestemmingen als de Caribbean, Bali of Australië duren ruim 12 uren. Zorg er voor dat u  goed uitgerust bent voor u op reis gaat.

Update: donderdag, 8 september 2016
Emiel
1876
Gepubliceerd op donderdag, 11 oktober 2012

Reviews Zonvakantie Voorbereiding

(0 beoordelingen)