Heb ik een reisverzekering nodig?


Heb ik een reisverzekering nodig?

Wij raden u aan altijd een reisverzekering af te sluiten. Dit is vaak veel goedkoper dan u denkt. In sommige landen is dit zelfs verplicht. Zonder reisverzekering zullen zij u niet helpen bij ongevallen en wordt u doorverwezen naar eigen land. 

Naast de reisverzekering is een annuleringsverzekering ook nooit verkeerd. Stel u wordt ernstig ziek, of er is een onverwachte gebeurtenis in uw familie. Met een annuleringsverzekering heeft u in ieder geval een groot deel van uw welverdiende vakantiegeld terug. Zo kunt u op een later moment als nog genieten van een zon vakantie waar u misschien wel lang voor moest sparen!

Ook als u tijdens uw vakantie ziek wordt en vroegtijdig terug moet naar Nederland, kunt u de niet genoten vakantie dagen retour ontvangen van uw verzekeraar. Als u een uitgebreidere dekking heeft, krijgt u zelf de gehele reissom terug.

TIP: Controleer eerst of u niet reeds een doorlopende reisverzekering heeft bij uw huidige verzekeraar. Wellicht ben u al volledig gedekt, in dit geval hoeft u geen losse reisverzekering af te sluiten voor u op vakantie gaat.

Reisverzekeringvergelijker

 

Update: maandag, 23 maart 2015
Emiel
1550
Gepubliceerd op zaterdag, 15 maart 2014

Reviews Heb ik een reisverzekering nodig?

(0 beoordelingen)