Is mijn bestemming vrouw-vriendelijk?


Is mijn bestemming vrouw-vriendelijk?

De bestemmingen via onze website zijn vrouwvriendelijk. Maar neem wel enige gedragsnormen in acht in bijvoorbeeld Islamitische landen. In veel toeristische gebieden kijkt men niet snel ergens van op en wordt er veel getolereerd.

Vrouw zijn in het buitenland

In kleine dorpjes of religieuze gebouwen is het van belang om u netjes te kleden. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Dat wil zeggen schouders, armen en benen bedekt. Een hoofddoekje voor vrouwen is dan vaak ook verplicht.

Het is in veel landen ook niet een probleem voor een vrouw om alleen op reis te gaan. Het helpt wel als ze de algemene gedragsregels in het land kent. Zo is het in oosterse landen verstandig om er goed verzorgd uit te zien en u netjes te kleden in gestreken kleding. Met altijd ellebogen en knieën bedekt. Ook helpt het als u enigszins assertief en zelfverzekerd bent. U dient zich wel respectvol te gedragen, maar mag wel duidelijk aangeven wat u wilt of waar u niet van bent gediend. Een verlegen, niet zelfverzekerde vrouw is gemakkelijker prooi aan mannen met minder goede bedoelingen.

Update: maandag, 16 maart 2015
Emiel
1685
Gepubliceerd op zaterdag, 15 maart 2014

Reviews Is mijn bestemming vrouw-vriendelijk?

(0 beoordelingen)