menu

Tjingo


Tjingo

Tjingo.nl is door Zoover in 2013 en 2014 gekozen als beste online reisbureau. Dit komt mede doordat Tjingo prijzen vergelijkt van diverse reisaanbieders en de goedkoopste prijs weergeeft. Een lastminute of all inclusive is daarom altijd scherp geprijsd.

Check Lastminutes

Over onafhankelijke reisaanbieder Tjingo 

De onafhankelijke reisaanbieder Tjingo is in 2005 van start gegaan onder de naam Vakantiekaart. Eind 2009 is de reis onderneming verder gegaan als Tjingo. Sinds 2012 is de organisatie beurs genoteerd onder de hoofdorganisatie Tomorrow Focus AG. Tjingo kent een 25 man sterk vakantieteam. Zij staan dagelijks voor u klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomvakantie voor de beste prijs!

Check All inclusive aanbiedingen

Dezelfde reis voor een lagere prijs!

Op tjingo.nl vindt u heel veel reizen uit het aanbod van diverse grote touroperators. Bij Tjingo vergelijkt u dus uw reis tussen meerdere reisbureau's. Zo weet u waar uw reis het voordeligst is. Maar dat is nog niet alles! Als u uw reis via Tjingo boekt krijgt u van Tjingo extra korting op uw reis. Ook rekent Tjingo geen administratiekosten. U bent dus voor dezelfde reis altijd goedkoper uit!

Mooie vakantie bestemmingen van Tjingo

 

Reviews Tjingo

6.8 (15 beoordelingen)
Anvr Sgr

De beste reisorganisaties