Golfvakanties


Golfvakanties

Golfvakantie Europa

Rondom de Middellandse zee liggen prachtige zonvakantie bestemmingen. Hier kan ook uitstekend gegolft worden. Er zijn soms zelfs PGA golfbanen beschikbaar om op te spelen. Portugal en Spanje zijn populaire zonbestemmingen, ook voor een Golfvakantie, maar ook in landen als Cyprus, Griekenland, Italië en Turkije kan uitstekend gegolft worden op verschillende mooie golfbanen. Wilt u iets dichterbij op vakantie, dan kan men ook uitstekend golfen in Duitsland. Zo heeft Roompot een prachtig Golfpark in het Eiffel-gebied aan de Moezel, Golfpark Roompot Ferienort Cochem.

 

TUI golfvakantie Portugal TUI golfvakantie Spanje TUI golfvakantie Cyprus TUI golfvakantie Duitsland

Golfvakantie Algarve

Golfvakantie Caribbean en Noord-Amerika

Vanwege het heerlijke zonnige weer, aangename temperaturen en haar vele prachtige vakantiebestemmingen is de Caribbean al jaren populair bij zonvakantie toeristen. Er zijn hier ook enkele verrassende bestemmingen voor een golfvakantie te vinden. De Verenigde Staten en met name Florida spreken voor zich. Maar men kan ook uitstekend golfen op Aruba, Curaçao en zelfs Cuba. Het schiereiland Varadero is het grootste toeristische oord van het land. Hier liggen meerdere grote Resorts waar men van zon, zee, salsa en natuurlijk een potje golf kan genieten.

 

GTUI golfvakantie Florida GTUI golfvakantie Aruba TUI golfvakantie Curaçao TUI golfvakantie Cuba

Golfvakantie Marokko

Golfvakantie Afrika

Ook in verschillende Afrikaanse landen kan men uitstekend golfen. Bij de populaire Egyptische Badplaats Hurghada liggen meerdere golfbanen en bij El Gouna ligt zelfs een PGA golfbaan. Marokko, Mauritius en Zanzibar zijn ook prachtige bestemmingen voor een golfvakantie. Mauritius en Zanzibar staan wat vakantie betreft wellicht niet bekend als bestemming voor een golfvakantie. Maar ook hier liggen prachtige luxe resorts, waar men kan genieten van het strand, watersporten als, duiken, snorkelen en golfen.

 

TUI golfvakantie Marokko TUI golfvakantie Egypte TUI golfvakantie Zanzibar TUI golfvakantie Mauritius

Golfvakantie Azie

Golfvakantie Azië

Één van de meest populaire aziatische zonvakantie bestemmingen is het prachtige Indonesische eiland Bali. Veel toeristen komen hier voor de zon en het strand, de prachtige natuur, de Indonesische cultuur en watersporten als surfen, duiken en snorkelen. Maar ook hier kan prima gegolft worden. Buiten Denpassar, een stuk weg van het massatoerisme, ligt het Pan Pacific Nirwana Bali Golf Resort. Hier kan men gebruik maken van allerlei luxe. Het is hier heerlijk ontspannen en op de nabijgelegen golfbaan, kan men heerlijk wat balletjes slaan.  

TUI golfvakantie Bali Indonesië

Reviews Golfvakanties

(0 beoordelingen)

De beste reisaanbieders voor dit thema

  • Zeer scherpe prijzen
  • Veilig online boeken
  • Vele vakantie beoordelingen
  • Eigen vliegmaatschappij
  • Beste Europa zonvakanties
  • Boek met gratis bedenktijd
  • Altijd super aanbiedingen
  • Goede service & reisleiding
  • Altijd de laagste prijs
  • De beste klantenservice
  • Geen boekingskosten
  • Overzichtelijke website