Sportvakanties | Actieve vakantie


Sportvakanties | Actieve vakantie

TUI SPORTS en TUI Club Robinson

Tussen een actieve en een sportieve vakantie kan veel verschil zitten. Iedereen vindt het leuk om tijdens de vakantie aan in ieder geval een aantal activiteiten deel te nemen. De vakantieresorts bieden hier gelegenheid genoeg voor. Maar er zijn natuurlijk ook de vakanties die echt in het teken staan van een sport, zoals een hardloop of marathon vakantie of een wielren-reis. Met TUI Sports reist u naar 8 marathons of naar verschillende wielren evenementen. Met Club Robinson van TUI kunt u tijdens uw vakantie sporten met extra's. Proeflessen, begeleiding, een goed bijpassend maaltijd programma en natuurlijk een stukje wellness. Uiteraard kunt u ook los van TUI Sports of TUI Robinson zelf ook aan allerlei activiteiten of sporten deelnemen tijdens uw vakantie. 

Actieve Vakantie All Inclusive

Actieve All Inclusive Vakanties

De all inclusive resorts bieden naast de uitgebreide service met betrekking tot luxe en comfort vaak ook veel mogelijkheden om te sporten of deel te nemen aan allerlei andere activiteiten in het resort. Zo zijn er vaak fitness ruimten aanwezig evenals tennisbanen of zwembaden en is er een animatieteam aanwezig dat voor vermaak en beweging zorgt. Om te ontspannen zijn er daarnaast vaak ook wellness faciliteiten aanwezig of kan er yoga beoefend worden. Zo kunt u even de spieren ontspannen en soepel houden, zodat u tijdens uw vakantie niet met spierpijn hoeft rond te lopen.

U kunt gemakkelijk zelf op eigen initiatief ook buiten het resort actief kunt zijn. Fietsverhuur, duikscholen, golfbanen, surf of windsurf mogelijkheden en tal van andere activiteiten rondom het resort worden vaak mogelijk gemaakt vanuit het resort of zij hebben contact met instanties die dit mogelijk maken.

 

Sportieve vakantie Spanje Sportieve vakantie Italië Sportieve vakantie Malediven

Actieve Vakantie Basejump

Extreme sporten tijdens uw zonvakantie

Een heerlijke ontspannende zonvakantie is natuurlijk ook de uitgelezen mogelijkheid om de wat extremere activiteiten te beoefenen. Rotsklimmen, abseilen, survival, kayakken, mountainbiken, parasailen, skydiven, basejumpen, parachutespringen, je kan het zo gek niet bedenken of op de meeste vakantiebestemmingen is het mogelijk. 

Navagio Beach op Zakynthos is één van de meest bekende stranden van Griekenland. De rotsen om het strand zijn een populaire plek voor basejumping. Op iedere vakantiebestemming zijn tal van leuke en spannende activiteiten en zelfs extreme sports mogelijk.

Zo kunt u een ontspannende vakantie combineren met spanning en avontuur. Dit soort extreme activiteiten zijn echter wel gespecialiseerd en zitten dan ook niet bij uw vakantie inbegrepen. 

 

Sportieve vakantie Griekenland Sportieve vakantie Portugal Sportieve vakantie Spanje

Actieve Vakantie Canarische Eilanden

Top vakantiebestemmingen voor een actieve zonvakantie

Op iedere vakantiebestemming zijn tal van verschillende leuke en spannende activiteiten en sporten mogelijk. De populairste bestemmingen voor een actieve of sportieve zonvakantie zijn, Kroatië, de Spaanse Kust, Portugal, De Canarische Eilanden, Griekenland en Frankrijk. Ook landen als Oostenrijk en Duitsland zijn in de zomer populaire zonvakantie bestemmingen voor een avontuurlijke vakantie.

Of u graag gebruik maakt van de all inclusive voorzieningen in prachtige resorts, of u trekt er graag op uit voor een avontuurlijk vakantie. Niet alleen in Europa, maar op iedere bekende vakantiebestemming zijn vele spannende activiteiten mogelijk. TUI heeft met Club Robinson een fantastisch pakket voor actieve vakanties en met TUI sports zitten er prachtige sport evenementen in het pakket. Voor iedereen die van sport en activiteit houdt tijdens een vakantie, zijn er prachtige reizen te vinden. 

 

Sportieve vakantie Kaapverdië Sportieve vakantie Turkije Sportieve vakantie Kroatië Sportieve vakantie Frankrijk

Reviews Sportvakanties | Actieve vakantie

(0 beoordelingen)

De beste reisaanbieders voor dit thema

    • Zeer scherpe prijzen
    • Veilig online boeken
    • Vele vakantie beoordelingen
    • Eigen vliegmaatschappij