Kinderkorting zonvakantie Aruba, juni 9 dgn €499,-


Kinderkorting zonvakantie Aruba, juni 9 dgn €499,-
  • Zonbestemming: Aruba, Caribbean
  • Accommodatie: Arubiana Inn
  • Classificatie: 2 sterren
  • Verzorgingstype: Logies
  • Vertrekdatum: woensdag, 13 juni 2018
  • Vliegreis vanaf: Amsterdam
  • Vakantieduur: 6 dagen
  • Beoordeling: TUI 8.3

Goedkope zonvakantie Aruba Caribbean voor 13 juni 2018. 2,5  Sterren accommodatie Arubiana Inn. Kleinschalig en eenvoudig hotel, met 8,3 krijgt Arubiana Inn een hoge klantwaardering. Dit goedkope hotel een prima uitvalsbasis voor een low-budget strandvakantie op Aruba. 

Vakantiedeal: Arubiana Inn, Eagle Beach Aruba

Hotel Arubiana Inn is, met 18 hotelkamers, kleinschalig en simpel van opzet, maar met de geboden service een uitstekende accommodatie voor een goedkope zonvakantie Aruba. In het hotel is een zwembad aanwezig en de kamers hebben precies genoeg voorzieningen. Het strand ligt op ongeveer 1.5 kilometer van het hotel. Het hotel is rustig en sfeervol. Wanneer je een strandvakantie wilt afwisselen met excursies over Aruba, dan is Arubiana Inn een ideale uitvalsbasis voor een goedkope 'low budget' zonvakatie Aruba.

Boek nu met korting

Geen € 998,- maar slechts

€ 499,-

OP=OP!
*prijs per persoon op basis van 2 personen

pak deze deal

 

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk recente vakantiedeals Caribbean

VAKANTIE AANBIEDINGEN Caribbean

Bekijk alle recente vakantiedeals

VAKANTIEDEALS

Update: donderdag, 17 mei 2018
107
Gepubliceerd op donderdag, 17 mei 2018