Goedkope zonvakantie Kos, juni 8 dagen €339,-


Goedkope zonvakantie Kos, juni 8 dagen €339,-
  • Zonbestemming: Kos, Griekenland
  • Accommodatie: Hotel Kosta Palace
  • Classificatie: 4 sterren
  • Verzorgingstype: Logies+ontbijt
  • Vertrekdatum: zondag, 10 juni 2018
  • Vliegreis vanaf: Amsterdam
  • Vakantieduur: 5 dagen
  • Beoordeling: SUNWEB 8.2

Goedkope zonvakantie Kos Griekenland voor 10 juni 2018. 4 Sterren accommodatie Hotel Kosta Palace. Het hotel heeft een goede ligging, in het centrum van Kos-stad, met een uitzicht op de haven. Het populaire Lambi Beach ligt een kleine 300 meter verder op Ideaal voor een goedkope last minute zonvakantie Kos Griekenland. 

Vakantiedeal: Kosta Palace, Kos-stad Kos Griekenland

Vanwege haar ligging, dicht bij het centrum van Kos-stad en niet ver van het strand, is hotel Kosta Palace erg populair. Alle bezienswaardigheden en gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden zijn dichtbij. Op het dak van het hotel bevindt zich een klein zwembad met zonneterras. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de haven en het kasteel. De kamers zijn ruim en hebben genoeg comfort. Je vindt in hotel Kosta Palace een goede basis voor leuke uitstapjes tijdens een goedkope last minute zonvakantie Kos Griekenland.

Boek nu met korting

Geen € 489,- maar slechts

€ 339,-

OP=OP!
*prijs per persoon op basis van 2 personen

pak deze deal

 

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk recente vakantiedeals Griekenland

VAKANTIE AANBIEDINGEN Griekenland

Bekijk alle recente vakantiedeals

VAKANTIEDEALS

Update: donderdag, 17 mei 2018
106
Gepubliceerd op donderdag, 17 mei 2018