menu

Kleinschalige vakantie Griekenland augustus €349


Kleinschalige vakantie Griekenland augustus €349
  • Zonbestemming: Corfu, Griekenland
  • Accommodatie: Huize Nikos
  • Classificatie: 3 sterren
  • Verzorgingstype: Logies
  • Vertrekdatum: zaterdag, 25 augustus 2018
  • Vliegreis vanaf: Amsterdam
  • Vakantieduur: 8 dagen
  • Actieprijs: € 349,-
  • Reisaanbieder: Ross Holidays

Boek nu deze goedkope kleinschalige last minute Griekenland en reis vanaf 25 augustus voor slechts € 349,- p.p. 8 dagen naar Corfu. Verblijf in een appartement van Huize Nikos, direct aan de zee. Boek nu deze goedkope vakantie Corfu, inclusief vlucht, transfer en hostess service!

Vakantiedeal: Huize Nikos, Corfu

Verblijf in de laatste week van augustus in een appartement van Huize Nikos op het mooie Corfu. Je verblijft direct aan de zee, waar je vanaf de oever direct in kunt springen om even lekker af te koelen. De appartementen staan direct tussen de badplaatsen Messonghi en Boukari. Naar Messonghi, waar je meerdere tavernes en winkels vindt, is het circa 1250 meter. De dichtstbijzijnde taverne is op 550 meter afstand van het appartement. Het appartement staat in een mooie omgeving, waar je onder andere heerlijk kunt wandelen, wil je meer van Corfu zien, dan is een huurauto aan te raden. Corfu is een uitstekende bestemming voor een kleinschalige last minute zonvakantie Griekenland in augustus.

Boek nu met korting

Corfu vanaf slechts

€ 349,-

OP=OP!
*prijs per volwassene op basis van 2 personen

pak deze deal

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk recente vakantiedeals Griekenland

Vakantie aanbiedingen griekenland

Bekijk alle recente vakantiedeals

Vakantiedeals

Update: maandag, 20 augustus 2018
19
Gepubliceerd op maandag, 20 augustus 2018