Aanbieding Mallorca Cala d'Or, juni 7 dagen €357


Aanbieding Mallorca Cala d'Or, juni 7 dagen €357
  • Zonbestemming: Mallorca, Spanje
  • Accommodatie: Hotel Club Martha's
  • Classificatie: 4 sterren
  • Verzorgingstype: Logies
  • Vertrekdatum: dinsdag, 26 juni 2018
  • Vliegreis vanaf: Amsterdam
  • Vakantieduur: 4 dagen
  • Beoordeling: TUI 8.1

Boek deze goedkope vakantie naar Mallorca. Verblijf vanaf 26 juni, 7 dagen in 4 sterren Hotel Club Martha's, voor slechts € 357,- p.p. Dit familiehotel ligt dicht bij het strand en heeft leuke voorzieningen voor kinderen. Het sfeervolle hotel is populair bij Nederlandse toeristen en krijgt een hoge klantwaardering. Het is een goed beginpunt voor een fijne last minute zonvakantie Mallorca. 

Vakantiedeal Spanje: Hotel Club Martha's, Cala d'Or, Mallorca

Club Martha's is een echt familiehotel, met een uitstekende voorzieningen voor kinderen. Er zijn 2 kinderbaden, een speeltuin en een miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Daarnaast is er natuurlijk nog een gedeeltelijk Nederlandstalig animatieteam met leuke activiteiten. Aanvullende voorzieningen zoals kindermaaltijden, kinderstoelen en een babybad zijn ook beschikbaar. Het hotel is centraal gelegen, tussen het strand en het centrum van Cala d'Or. Geniet hier met het hele gezin van een heerlijke last minute zonvakantie Spanje

Boek nu met korting

Geen € 545,- maar slechts

€ 357,-

OP=OP!
*prijs per persoon op basis van 2 personen

pak deze deal

 

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk recente vakantiedeals Spanje

VAKANTIE AANBIEDINGEN SPANJE

Bekijk alle recente vakantiedeals

VAKANTIEDEALS

Update: woensdag, 30 mei 2018
107
Gepubliceerd op woensdag, 23 mei 2018