Costa Brava Spanje, Hotel Pineda de Mar, juni €249


Costa Brava Spanje, Hotel Pineda de Mar, juni €249
  • Zonbestemming: Costa Brava, Spanje
  • Accommodatie: Hotel Checkin Pineda
  • Classificatie: 3 sterren
  • Verzorgingstype: Logies+ontbijt
  • Vertrekdatum: zaterdag, 02 juni 2018
  • Vliegreis vanaf: Amsterdam
  • Vakantieduur: 5 dagen
  • Beoordeling: SUNWEB 6,7

Boek deze goedkope vakantie naar de Spaanse Costa Brava. Verblijf vanaf 2 juni, 8 dagen in 3 sterren Hotel Checkin Pineda, voor slechts € 249,- p.p. Het hotel ligt vlak bij het Centrum van Pineda de Mar en op enkele minuten lopen van het strand. De prijs-kwaliteit verhouding van dit kleinschalige hotel is netjes. De kamers zijn eenvoudig maar netjes. 

Vakantiedeal Spanje: Hotel Checkin Pineda, Pineda de Mar, Costa Brava

Hotel Checkin Pineda is een kleinschalig hotel, met eenvoudige maar nette kamers. Alle basisvoorzieningen voor een leuke zonvakantie aan de Costa Brava zijn aanwezig. Het hotel heeft een restaurant en bar, maar is dicht bij het centrum gelegen, waar je in andere gezellige restaurants kunt dineren. Het Checkin Pineda beschikt over een zwembad en apart kinderbad en er is animatie voor jong en oud. De prijs-kwaliteit verhouding en de vrijheid om je vakantie verder naar wens in te richten, maken van Checkin Pineda een goede accommodatie voor een fijne zonvakantie Costa Brava 

Boek nu met korting

Geen € 419,- maar slechts

€ 249,-

OP=OP!
*prijs per persoon op basis van 2 personen

pak deze deal

 

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk recente vakantiedeals Spanje

VAKANTIE AANBIEDINGEN SPANJE

Bekijk alle recente vakantiedeals

VAKANTIEDEALS

Update: woensdag, 23 mei 2018
104
Gepubliceerd op woensdag, 23 mei 2018