Vakantie aanbieding Tunesië, augustus 8 dagen €686


Vakantie aanbieding Tunesië, augustus 8 dagen €686
  • Zonbestemming: Port El Kantaoui, Tunesië
  • Accommodatie: El Mouradi Port el Kantaoui
  • Classificatie: 3 sterren
  • Verzorgingstype: All inclusive
  • Vertrekdatum: vrijdag, 03 augustus 2018
  • Vliegreis vanaf: Amsterdam
  • Vakantieduur: 5 dagen
  • Beoordeling: 7.4

Boek met deze goedkope vakantiedeal een mooie 8 daagse zonvakantie naar Tunesië in de Golf van Hammamet en geniet van een goedkope zonvakantie in de bouwvak. Verblijf vanaf 3 augustus 2018 in het 3.5 sterren Hotel El Mouradi Port el Kantaoui. In dit familiehotel is er vermaak voor jong en oud, ideaal voor een goedkope zonvakantie Tunesië met het hele gezin.

Vakantiedeal:  El Mouradi Port el Kantaoui, Tunesië

Voor een goedkope zonvakantie Tunesië vol activiteiten, zit je goed in het hotel El Mouradi Port el Kantaoui. In dit hotel wordt er gezorgd voor tal van activiteiten. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om te sporten en het animatieteam zorgt voor activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen zijn er twee kinderbaden een speeltuin, een miniclub en kinderdisco voor kinderen van 5 tot 12 en er is een teenagerclub voor kinderen van 13 tot en met 17. Het hotel heeft nog 2 grote zwembaden en het is aan het strand gelegen. Of je nu wilt ontspannen in de zon of actief wilt zijn, geniet hier van je all inclusive zonvakantie Tunesië

Boek nu met korting

Geen € 813,- maar slechts

€ 686,-

OP=OP!
*prijs per persoon op basis van 2 personen

pak deze deal

 

Disclaimer: De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de genoemde reisdatum, op=op! Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op datum van publicatie. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. De reis kan echter op een andere datum voor een soortgelijke prijs beschikbaar zijn!

Bekijk recente vakantiedeals Tunesië

VAKANTIE AANBIEDINGEN tunesië

Bekijk alle recente vakantiedeals

VAKANTIEDEALS

Update: vrijdag, 18 mei 2018
89
Gepubliceerd op vrijdag, 18 mei 2018