Goedkope All Inclusive Vakantie


Goedkope All Inclusive Vakantie

In het afgelopen vakantie seizoen is de vraag naar een geheel verzorgde vakantiebestemming flink toegenomen. De zogenaamde all inclusive vakantie pakketten zijn in trek en die vraag wordt gehoord en beantwoordt door de reisorganisaties en de wel bekende vakantieoorden. Op vakantiebestemmingen zoals: Turkije, Griekenland, Spanje, Mexico, Bali of de Caribische eilanden...

Alles bij de prijs inbegrepen...

Op vakantiebestemmingen zoals: Turkije, Griekenland, Spanje, Mexico, Bali of de Caraïbische eilanden vindt u een ruime keuze aan prachtige resorts en hotels. Uw all inclusive vakantie is hier van alle luxe en gemakken voorzien. Maar dat is nog niet genoeg. Iedereen probeert een graantje mee te pikken van deze hype en hoopt op een stijgende lijn in de vraag naar een compleet verzorgde luxe vakantie. Er wordt dan ook nog druk gebouwd op eerder genoemde bestemmingen. De nieuwe resorts en hotels vliegen als paddenstoelen uit de grond. De één nog luxer dan de ander. Kilometers lange boulevards met zij aan zij het éne luxe vakantieoord na het andere. Of u nu vrijgezel bent of familie met kinderen, iedereen wil u voorzien van een compleet tot in de puntjes verzorgde vakantie.

Goedkope All Inclusive Vakantie

Wat is all inclusive nu eigenlijk?

Met een all inclusive vakantie kiest u voor zorgeloos en compleet verzorgd. U kiest voor een vakantie welke u vanuit uw luie stoel online kunt boeken en hoeft verder niets meer te regelen. Nou, misschien los van een reisvisum en reisverzekering dan. Maar ook daar zal u over worden geïnformeerd.

Een all inclusive resort of hotel voorziet u van uw verblijf, eten en drinken. All inclusive is dus logies, ontbijt, lunch, diner en tussendoor snacks en drankjes. Hiernaast is er vaak nog veel meer op het resort aanwezig, zoals: animatie, zwembaden, glijbanen, eigen strand, spa en wellness, sauna, massage (tegen bijbetaling), gratis of betaald wifi, supermarkt, kapper, wasserij, etc etc.

Uw reisorganisatie of host zorgt ervoor dat ook uw retour vliegticket en transfer is geregeld vanaf het vliegveld in Nederland tot aan de receptiebalie van uw vakantieverblijf. Niets wordt aan het toeval over gelaten via: Sunweb, Arke, Kras, WTC en de Vakantie Discounter! U hoeft alleen nog maar na te denken over wat u meeneemt in de koffer en welk drankje u gaat bestellen aan de bar!

Wat zit er allemaal bij de prijs in?

Is elk resort voorzien van alle gemakken en zit altijd alles bij de prijs in? Nee, dat is zeker niet het geval. Kijk maar eens goed naar de prijsverschillen. Een eenvoudige vuistregel is natuurlijk wel de prijs staat in verhouding tot de verzorging en dienstverlening. Dit betekend niet dat het personeel u anders behandeld als u een goedkope accommodatie heeft. Maar u kunt wel minder van de voorzieningen verwachten voor de lage prijs. Zo zal u bij een goedkoop verblijf bijvoorbeeld moeten betalen voor WiFi of sterke drank. Of kunt u alleen op bepaalde tijdstippen gebruik maken van de bar en het buffet. Let hier goed op voordat u uw vakantie boekt, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Ultra all inclusive zonvakantie

Bij de reisaanbieders zal u de termen ultra all inclusive tegen komen. Dit is een benaming voor een nog completere verzorging. Niet elke accommodatie is hierin gelijk. Bekijk goed wat de faciliteiten en verschillen eigenlijk zijn. Een goed voorbeeld van ultra all inclusive is dat u de gehele dag door gebruik kunt maken van de bar voor hapjes en drankjes. Dit in tegenstelling dat standaard all inclusive, waarbij u alleen op bepaalde tijdstippen terecht kan aan de bar.

Vijf sterren accomodaties (hotels en resorts)

Als u een vakantie land neemt als Turkije, zal u veel verschil tegen komen in verzorging en kwaliteit van de accomodaties. Er zijn veel verouderde hotels. Maar ook gloednieuwe resorts waar alles nog glimt en lekker ruikt. Sterren zeggen niet alles. Maar als u van schoon en luxe houdt dan is ons advies om alleen te zoeken in 5 sterren resorts en hotels. U zult bijna zeker spijt krijgen als u voor minder gaat. Aan het personeel kan weinig leidraad getrokken worden. Dat is meer afhankelijk van de manager en de mensen zelf. U kunt in een familie hotelletje zonder sterren de beste verzorging en service ontvangen. Terwijl u in een kolossaal 5 sterren resort misschien u niet gehoord voelt. Maar de sterren zeggen wel iets bij de grote resorts over de staat van de kamers of appartementen, de voorzieningen in de kamers, de zwembaden en strandbedden en vooral ook het buffet. De recensies bij een accommodatie zeggen ook niet alles, want iedereen heeft een andere smaak en verwachting van een accommodatie. Met een 5 sterren resort zit u eigenlijk altijd veilig!

Is een all inclusive vakantie voordeliger?

Er is zo ongelofelijk veel keus en er zijn zoveel vakantie mogelijkheden. Of all inclusive goedkoper is dan een vakantie welke u anders zelf had samen gesteld is niet direct te beantwoorden.

De vraag is eigenlijk meer: Wat wilt u en hoeveel heeft u daarvoor over. Wilt u op uw vakantie de omgeving verkennen en elke avond in een ander restaurant dineren? Wilt u vanaf het vliegveld een auto huren om zo het eiland of gebied in alle uithoeken te kunnen zien? Dan is een all inclusive resort vast niet een goede keus. Maar bent u alleen op reis of een familie met kinderen en wilt u vooral niet teveel geregel en onzekerheden!? Dan is all inclusive de beste keus en zal dit ook zeker goedkoper zijn dan een door u samengesteld alternatief.
U heeft op deze manier de meeste vakantie voor het minste geld!

TOP 10 all inclusive bestemmingen

Update: zaterdag, 6 mei 2017
Emiel
2976
Gepubliceerd op woensdag, 7 januari 2015

Reviews Goedkope All Inclusive Vakantie

7.6 (6 beoordelingen)