Kleinschalige vakanties


Kleinschalige vakanties

Met kleinschalige vakanties of eigenlijk beter, een vakantie in kleinschalige hotels en resorts, weet u zeker dat u uw accommodatie verschillende pluspunten heeft. Zo heeft u meer privacy en rust. De accomodaties stralen vaak een bepaalde charme en authenticiteit uit. Tijdens een kleinschalige intieme vakantie, kunt u lekker onthaasten.

Kleinschalige vakanties Europa

Het Middellandse Zeegebied zit boordevol prachtige gebieden en locaties, uitermate geschikt voor kleinschalige vakanties. Naast Griekenland zijn Cyprus, Italie, Spanje en Portugal prachtige populaire vakantielanden, met prachtige bestemmingen, waar u een heerlijke kleinschalige vakantie kunt doorbrengen. Dit kan ook in de populaire vakantiebestemmingen, zoals de Italiaanse Toscane, de Spaanse Costa’s of de Portuguese Algarve.

Kleinschalige Vakantie 2

Kleinschalige vakantie Griekenland

Specialist in kleinschalige vakanties naar Griekenland is Ross Holidays. Zij bieden vakanties naar de bekende en minder bekende vakantiebestemmingen in Griekenland. Hier kunt in alle rust en vrijheid genieten van de kleinschalige accommodaties.

Ook andere aanbieders, zoals Suntip, Sunweb en Eliza was here, bieden prachtige vakanties naar kleinschalige accommodaties in onder andere Griekenland. Uiteraard zijn er ook kleinschalige vakanties naar andere prachtige zonvakantie bestemmingen.

 

Ross Holidays Eliza was here Suntip Sunweb

Kleinschalige Vakantie 3

Kleinschalige vakantie Portugal, Spanje en Turkije

Portugal, Spanje en Turkije zijn populaire vakantielanden, met veel druk bezochte vakantiebestemmingen. Toch is het ook hier prima mogelijk te genieten van een van een vakantie in een kleinschalige accommodatie. Boek de mooiste appartementen en bungalows of een accommodatie in een appartementenhotel. Deze accommodaties bieden u de gelegenheid te genieten van de populaire badplaatsen in Portugal en Spanje, zonder dat u de drukte van grote groepen toeristen om u heen heeft.

 

Kleinschalige vakantie Portugal Kleinschalige vakantie Spanje Kleinschalige vakantie Turkije

Kleinschalige Vakantie 1

Kleinschalige vakantie Italië en Cyprus 

Italië en Cyprus zijn prachtige vakantiebestemmingen. De Toscane in Italië is één van de mooiste gebieden van Europa. Uiteraard zijn ook de andere gebieden in Italië en Cyprus, heerlijk om van te genieten, tijdens een kleinschalige vakantie. Trek er op uit en geniet van uw vakantiebestemming en geniet van uw vakantie accommodatie in alle rust, na een heerlijk lange dag in het prachtige  landschap of de pittoreske dorpen of steden van Italië of Cyprus.  

 

Kleinschalige vakantie Italië Kleinschalige vakantie Cyprus

Reviews Kleinschalige vakanties

(0 beoordelingen)